O Banci

Slobomir

Pavlović International Bank sa sjedištem u Slobomiru, nakon kupovine i pripajanja "Semberske banke" iz Bijeljine, "Privredne banke" Brčko i "Privredne banke" Doboj, čini jednu modernu medunarodnu banku, koja svojom mrežom sa 36 lokacija pokriva veliki deo teritorije Bosne i Hercegovine.

Naši komitetnti ostvaruju prednost u poslovanju putem rasporostranjene mreže expozitura, stručnim osobljem i savremenom opremom za obavljanje svih vrsta bankarskih poslova, značajnim depozitnim potencijalom za kreditiranje profitabilnih biznis programa, efikasnim obavljanjem međunarodnog platnog prometa (SWIFT), E-bankingom, master karticama i pružanje mnogih proizvoda i usluga za druge potrebe.

Sigurnost, tradicija i poverenje su osnova našeg poslovanja. Mi se fokusiramo na Vas, slušajući Vaše pojedinične zahteve i izazove. Naši ljudi imaju iskustvo da procene Vaše potrebe i autoritet da predstave rešenje i donesu odluku brzo i efikasno sa minimum birokratije. Kod Pavlović International Bank Vi ste centar naše pažnje a Vaše solidno finansijsko stanje je naš priroritet.
 
Dokumenti


  header.php (77.86 KB)