Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Stojanović: Nema pranja novca u procesu protiv S. Pavlovića
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Stojanović: Nema pranja novca u procesu protiv S. Pavlovića

18. maj 2016

Nakon vještačenja izuzete dokumentacije Tužilaštvo BiH nema nikakvih elemenata koji ukazuju na pranje novca u procesu koji se vodi protiv vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića, izjavio je Srni branilac u ovom slučaju Miodrag Stojanović.
 
 
Stojanović kaže da je istražni postupak u toku i da je urađeno vještačenje, nakon kojeg tužilac nema nikakvih čvrstih dokaza koji bi ukazivali da postoji pranje novca.
On je izrazio nadu da suđenja neće ni biti kada je riječ o pranju novca u ovom slučaju, jer za tako nešto nema dokaza.
"Čekamo da se konačno završi istraga i očekujemo da u kontroli mjera 13. juna bude još više proširen krug slobode, da se Pavlović i drugi u ovom slučaju mogu kretati i izvan BiH", rekao je Stojanović.
Prema njegovim riječima, Pavlović insistira da ide u Ameriku na liječenje 20 dana.
 
Stojanović očekuje da Sud BiH pozitivno riješi ovaj zahtjev, a kao jemstvo je ponuđena Pavlovićeva kuća i imanje u bijeljinskom naselju Popovi čija je vrijednost procijenjena između 350.000 i 400.000 KM.
Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH, po nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili su 11. februara vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića i troje službenika Petra Lazića, Ljiljanu Garić i Blaga Blagojevića osumnjičenih za pranje novca, zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava.
Oni se brane sa slobode, uz mjere zabrane.

Ostale novosti ...