Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Uvodno obraćanje
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Uvodno obraćanje

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je Pavlović International Bank a.d. Slobomir – Bijeljina uspješno završila još jednu poslovnu godinu koja će ostati zapamćena po ekonomskoj krizi globalnih razmjera. Učvrstili smo i održali našu poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske i novu 2018. godinu započeli još jači i spremniji da ispunimo očekivanja svih zainteresovanih subjekata i osiguramo dodatnu vrijednost za svakog pojedinca, društvo i lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo.

Banka ima jednu od najvećih mreža poslovnica u Republici Srpskoj što našim klijentima omogućava brz i jednostavan pristup finansijskim proizvodima i uslugama. To potvrđuje preko 110.000 klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje.

Sa daljim razvojem nastavljamo i u 2018. godini, svjesni činjenice da je naš rast baziran na jačanju zadovoljstva naših klijenata. Nastojaćemo i dalje istinski razumjeti potrebe naših klijenata i ponuditi im rješenja koja će nadmašiti očekivanja.  

Imamo kapacitete koji će biti još snažniji generator razvoja privrede i finansijski podržati sve dobre projekte u našoj zemlji, istovremeno vodeći računa o sigurnosti naših štediša.

Cilj banke je da održi stabilnost i samoodrživost poslovanja, finansiranjem kreditnih aktivnosti iz vlastitih kapaciteta primjenom najkvalitetnijih bankarskih praksi uz kontinuirano ulaganje u inovacije i efikasno upravljanje troškovima.

Pored razvoja visokokvalitetnih bankarskih proizvoda, nastavljamo s ulaganjem u razvoj i edukaciju naših zaposlenih, svjesni da snaga institucije počiva na timu ljudi od kojih je sačinjena.

I dalje ćemo zadržati posvećenost razvoju lokalne zajednice, fokusirajući se na podršku projektima iz umjetnosti i sporta, zaštitu prirodnih ljepota i podizanju ekološke svijesti građana i svim ostalim projektima za podizanje kvaliteta života u našoj zemlji.

S optimizmom gledamo na budućnost, a naša vizija je biti još bolji u svakom pogledu na dobrobit naših klijenata, akcionara, poslovnih partnera i lokalne zajednice.

Čvrsto vjerujemo u ostvarenje zadatih ciljeva.

U ime Uprave Banke i svih zaposlenih, želimo zahvaliti svim našim klijentima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju.


 

 

S poštovanjem,

 
Predsjednik Uprave Banke